Seks kao oružje: Bang, bang, ubojstvo Venerom!

Foto: Ilustracija Index

U MANIRI prave kuje kojoj nitko nikada nije rekao ne, nakon što je prekinula dugu vezu Sandra se odlučila osvetiti bivšem. Zadovoljna svojom idejom kako će mu vratiti istom mjerom nakon što ju je ponizio pred cijelim društvom, kvartom, gradom, cijelim svijetom i ostavio potrošene kondome na njezinom krevetu nakon što je povalio njezinu susjedu od koje je posuđivala mlijeko za kavu i fen, Sandra se zapikirala na njegovog frenda. Činilo se da je Matej teška meta, uspješniji u poslu od Sandrinog bivšeg, zalizani fićfirić u finim mokasinama koji voli iste takve fine djevojke. Međutim, nakon pet pivi i Sandrinih svježih dinja koje su tek izašle iz ordinacije uzmimo da su svi frajeri samo ljudi od krvi i mesa, a pimpek je samo pimpek. Marku je puklo srce, a Mateju je pukla karlica i slomljena čeljust. Osim što je cijeli svijet znao da je dirala tamo gdje nije smjela, Sandra je dobila i po tintari sasvim slučajno braneći Mateja i hodala je nekoliko dana sa šljivom.

Tko još koristi seks kako bi se povezao s partnerom? Čini mi se da to danas nažalost  i nije u modi, štoviše, sve mi smrdi na skrivene nam motive. Pa čak i kad se digne nama ženama, radije to napravimo same jer jebiga, tko zna hoće li nam tip i ovoga puta platiti kino i kokice. Rekla bi jedna moja poznanica, šteta odjevne kombinacije. Ako tipa nismo opalile po džepu, opalit ćemo ga po egu. Postoji li bolji razlog za razbijanje njegovog krhkog ega od vlastitog povrijeđenog. Oružje, sredstvo, stvar, ili jednostavno ševa postala je alat kako bi dobile moć nad njegovim alatom – ali samo prividna.

Nakon nekoliko mjeseci kada se prašina slegla, Sandra je osvanula s novom idejom da ponovno zavede bivšeg. On prevario nju, ona prevarila njega, rekli bismo da su kvit. Međutim, tu se nije radilo o ljubavi već o prevlasti. Sandra je htjela vratiti svoju poziciju moći, a mogla ju je vratiti čime drugim nego svojom divnom, opojnom Venerom. Neka gad vidi što je izgubio! Sandra je ubila njegov ego, ali je zamijenila grejp za bananu jer suprotstavljeni osjećaji poslije osvetničkog seksa nisu bili slatkog okusa, a njegova banana odavno je izgubljena.

Osim što seks možemo koristiti kao osvetu, možemo ga koristiti i kao osvetu iz osvete. Zvuči komplicirano ali zapravo ne može bit jednostavnije. Zamisli novog tipa s kojim se seksaš. Toliko je sladak, dobar i drag da ti je postao iritantan. Zašto bi propustila dobru priliku sa zgodnim konobarom koji ti namiguje i radi srčeka od pjene u tvom macchiatu kad je tvoj novi sasvim normalan tip sigurno prikrivena šovinistička svinja koja ti se lažno predstavlja baš kao i tvoj bivši koji te prevario sa svakom kvartovskom fufom. Osveta novom partneru  jer si jadna i povrijeđena. Tanka je granica između kuje i gadure. Kako je jedna spisateljica lijepo rekla, u satiričnom smislu gadura je snažna žena s vlastitim identitetom, sigurna u sebe. Prema tome zaključujem da je u doslovnom smislu kuja samo kuja.

Seksom možemo doći i do kontrole. Scenarij u kojem je on lud od ljubavi i gleda te tim psećim pogledom i jedva čeka da ga pogladiš tebi savršeno odgovara. Nije ti posebno interesantan ali tvoj ego jednostavno se ne može zasititi njegovih komplimenata. Nisi bila na dejtu milijun godina, ne sjećaš se kada ti je zadnji put frajer rekao da imaš lijepe oči i dobro dupe. Danijela, vlasnica jednog frizeraja davala je tipu tu i tamo, svi smo znali da se on šiša u njenom salonu svaki tjedan pet puta. Ništa mu nije obećala međutim nije ni zanijekala kada ju je upitao ima li nade. Vrtjeti tipa oko malog prsta je jedno, a upuštanje u odnos zbog manipulacije tuđim osjećajima je drugo. To ne rade gadure već kuje.

Anita je uvijek znala iskoristiti svoj izgled, jutarnji subotnji glas dok mu je sneno šaputala u slušalicu, i naravno svoju Veneru kako bi dobila ono što želi. Bilo to jahanje konja, šetnja gradom i sladoled u tri ujutro radnim danom, novi mobitel ili trajno usađivanje umjetnih trepavica. Odgađala je seks i onda kada njezin dragi nije promijenio žarulju u kupaoni sve dok god i to ne bi napravio. Nisi oprao suđe, nema ševe. Baš čudno, taj odnos i danas funkcionira...

Seks se može koristiti kao mamac za još seksa. Ili kao nagrada. Dragi ti je unaprijeđen na poslu, nije zaboravio tvoj ročkas, naučio je da se ne smije okretati za guzicama na cesti, ili je naučio da te ne smije udarati po dupetu, onako, u hodu jer to nije kulturno? Odlično, vrijeme je za kolačić. Slobodno ga posjedneš i pogladiš po glavi, a onda raširiš nožice. Svi znamo što psi rade kada vide kolačić.

Seks s nekim luzićem koji je daleko ispod tvog nivoa ili seks radi seksa preporučujem samo u žešćoj krizi, kao i očajnički potez seksa iz utjehe koji gotovo uvijek završi blokanjem tipa na fejsu, brisanjem njegovoj broja i zazivanjem boga – što mi je ovo trebalo?! Tvoj povrijeđeni ego pasti će u još veću depru.

Kako god bilo, ne vrijedi trošiti municiju bez veze jer takav metak vraća se poput bumeranga. Gadure umjesto oružja uvijek biraju diplomaciju i korektnost, tu prokletu hladnu pristojnost. A ako se baš jaaako želimo osvetiti, ignorancija najviše boli.

Danas ćemo biti gadure, kuje ćemo ostaviti za neko drugo sutra.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara