Senzacija iz Haitija u Dubrovniku

Foto: Press Foto

PRAVA poslastica za sve pripadnice ljepšeg spola! Ovaj momak će vas zasigurno oboriti s nogu.
Oswald, poznatiji kao Ozy Shyne, instruktor je i koreograf već  više od 15 godina. U impresivnu listu plesova koje ovaj naočiti momak iz Haitija pleše i podučava ubrajaju se, između ostalih, suvremeni ples, jazz, samba, cha cha cha, kuduro, a kao šlag na tortu 2001. okrunjen je i titulom svjetskog prvaka u Street Danceu. Ozy je rado viđen gost brojnih festivala diljem svijeta, a svojim šarmom i otvorenošću osvojio je srca brojnih poklonika koji ga prate po njegovim turnejama.Kako Ozy izgleda u akciji moći ćete vidjeti već u travnju ove godine u Dubrovniku jer je upravo on jedan od instruktora na prvom festivalu za žene La Femme. Naučite plesati angolanski ples kuduro, razgibajte se uz reggeateon i zaplešite kao prava diva uz posebno osmišljenu koreografiju za sudionice festivala!

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara