Šest razloga zašto je šoping odlična terapija za tvoje raspoloženje

Foto: Screenshot Youtube

TERAPIJA šopingom djeluje baš uvijek.

1. Skreće misli s problema
 
Tvoj um tada je skoncentriran na sve silne krpice koje ti se nude sa polica, a ne na probleme koje imaš. To ne znači da će oni nestati, ali šoping će svakako pomoći u kratkom zaboravljanju na njih. Do vremena kad završiš s njim, problemi se obično čine manji nego što su bili na početku.
 
2. Zabavna je
 
Iako bježanje od problema nije dugoročna opcija, ponekad je bijeg upravo ono što ti treba, potrebna pauza za napraviti nešto zabavno. Ovako ugodan predah pomoći će ti da vratiš zdraviju ravnotežu u sebi.
 
3. Opušta
 
Šoping oslobađa od stresa i za to ne trebaš puno novaca. Ponekad je dovoljna jedna nova stvar ili samo sitnica za podizanje raspoloženja. Iako zbog toga, ponavljamo, problemi neće nestati, bar ćeš ih sad rješavati u novim seksi trapericama ili cipelama.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Vrijeme
 
Terapija šopingom odličan je način za potrošiti vrijeme, svakako bolji nego da sjediš doma i da se živciraš. Posebno je dobar način ako si u stresu zbog nečega u skoroj budućnosti. Hodanje po dućanima pomaže da vrijeme prođe mirnije.
 
5. Podiže samopouzdanje
 
Većina stvari koje kupuju žene su stvari zbog kojih se one osjećaju ugodnije u vlastitoj koži. Bonus je činjenica da kad se tako osjećaš, lakšće se nosiš s problemima.
 
6. Lista želja
 
Odličan je osjećaj prekrižiti jednu stvar s liste želja. Osim što smo već ustanovili da šoping ima opuštajuće djelovanje, ako uz to nabaviš nešto što si dugo želiš, sreća će biti dvostruka.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara