Šest stvari na koje paze dobre cure

Foto: Screenshot Youtube

AKO misliš da tvoj partner zaslužuje najbolje, tako se trebaš i ponašati.

Donosimo listu nekoliko stvari na koje bi obavezno trebala obratiti pozornost kada je u pitanju on.

1. Pamti
 
Što više stvari zapamtiš, to bolje. Ne možeš zapamtiti baš sve, no velike stvari i stvari koje njemu znače definitivno bi trebala. Ili zapisati. Definitivno zapisati.
 
2. Pusti
 
Oboje trebate prostora za disanje i to vrijeme je jako bitno. Prevelika međusobna ovisnost, iako se ponekad tako ne čini, dovodi do svađa, posebno ako niste na početku. Zato, kad želi s dečkima van, otvori mu vrata.
 
3. Budi pristojna
 
To što voliš njega, ne znači da moraš voljeti i sve ljude oko njega, ali moraš ih naučiti tolerirati. Ako im ne možeš ili ne želiš dati priliku, barem ih tretiraj kao jednakima sebi. Sve suprotno moglo bi završiti loše po tebe, jer ipak su to njegova obitelj i prijatelji.
 
4. Budi uz njega kad god treba
 
Kad stvari krenu po zlu, većina ljudi ima tendenciju pobjeći glavom bez obzira. No, niti jedan odnos nije lagan. Ako želite ostati zajedno,oboje morate biti spremni žrtvovati svoje vrijeme kako bi pomogli onom drugom.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
5. Smijeh
 
Ne zaboravite se smijati i zabavljati, posebno ako ste već dugo zajedno. Činite se sretnima kad god možete, zato i jeste u vezi.
 
6. Izbjegavaj uvrede
 
Niti jedna svađa nije ugodna, ali jedno je pametno svađanje, a sasvim nešto drugo vrijeđanje. Zaustavi se na vrijeme! Jednako je tako i sa šalama na njegov račun ili račun nečega što je njemu važno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara