Spas u zadnji čas: Najbolji pokloni za tvog novog dečka

Spas u zadnji čas: Najbolji pokloni za tvog novog dečka

Foto: Blanco

DUGA veza sa sobom nosi ogroman plus: Znaš točno što ćeš kupiti svom dečku, i znaš što će mu se svidjeti. Novi dečko je dosta nezgodan teritorij, pogotovo ako ste zajedno dovoljno kratko da nisi sigurna trebaš li mu što kupiti, a opet dovoljno dugo da će ispasti čudno ako ne dobije ništa. Tu je i pitanje vrijednosti poklona: Ako mu kupiš nešto previše skupo, možda će se preplašiti, a ako potrošiš premalo, opet neće biti dobro. Da smanjimo pritisak, donosimo 5 poklona koji uvijek funkcioniraju:

Kapa, šal, rukavice

Vani je hladno, i nitko se ne buni kada za Božić dobije jednu od ovih stvari. Odličan su poklon, vrlo koristan, a još uvijek ne djeluje kao da pretjeruješ (osim ako ne zalutaš u Boss i platiš ih par tisuća kuna).

CD kolekcija

Saznati koji mu je bend najdraži nije komplicirano, a nakon toga možeš skoknuti do CD shopa i kupiti mu izdanje albuma koji nema. CD nije toliko skup poklon, a dovoljno je dobar da mu pokažeš da ti je stalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Donji veš

Za sebe. Umjesto da razmišljaš o tome što da mu kupiš, jednostavno uloži u svoju kolekciju seksi rublja i obuci ga - za njega.

Boca dobrog vina

To je nešto što nosiš i u goste, ali ako mu kupiš bocu nekog finog, dobrog vina koje ćete zajedno popiti, sigurno nećeš pogriješiti.

Kozmetika


Parfem je još uvijek malo prevelik poklon za vezu koja je tek počela, ali srećom, izbor kozmetike za muškarce je velik. Aftershave, losion za tijelo ili neki sličan proizvod sigurno će mu dobro doći, a i tebi će se svidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara