Što izbjegavati prije i tijekom seksa

Što izbjegavati prije i tijekom seksa

Foto: XTI

ŽELITE li da i vi i vaš frajer doživite sretan završetak, evo što biste trebali izbjegavati...

Iako ćete ga, najvjerojatnije, napaliti bez većih problema, ako njega pitate, on bi neke stvari radije izbjegao. Ako je ikako moguće. A evo i koje su to!

Previše odjeće

On vas želi u donjem rublju i halterima, ili potpuno gole. Ili eventualno u nekom negližeiću ili minijaturnoj haljinici koja će u sekundi skliznuti s vas. Nikako se ne želi boriti sa slojevima odjeće i preuskom odjećom koju jedva uspijeva počupati s vas.

Razgovor o djeci

Ma možda on doista i voli djecu, no vrijeme prije seksa doista ne može biti gore vrijeme od razgovora o djeci. Osim ako eventualno ne radite na djetetu i želite ga čim prije.

Odlazak na wc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako mi žene tijekom seksa znamo imati osjećaj da moramo na wc, frajerima to baš i nije shvatljivo jer oni sami taj osjećaj uglavnom nemaju. Pa kada se usred njegove ekstaze zaustavite i krenete prema wc-u, razbit ćete mu sve snove. I erekciju!

Izostanak oralnog seksa

Ok, možda će u početku veze prihvatiti da biste radije radili neke druge stvari nego mu pušili, no s vremenom, u njegovoj glavi, oralni seks je samo pitanje trenutka. Jer on je za njega nešto doista posebno i budite sigurni da ćete se teško izvući od toga.

Ista poza

Možda u nekoj pozi orgazam postižete bez problema, no to ne znači da biste apsolutno uvijek trebali prakticirati jednu te istu pozu. Možete doći na nju pri kraju odnosa, no unesite malo šarolikosti u seksualni život. Dosada će njega samo udaljiti i ohladiti.

Previše priče

'Jel ti mene stvarno voliš?', 'Jesi li stvarno uživao?'... Pitanja ostavite za neke manje senzibilne trenutke. U trenucima neposredno prije i nakon seksa samo ćete mu pitanjima stvoriti nervozu i ubiti njegovo raspoloženje. I erekciju...

Izvor: Cosmopolitan.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara