Što nam to Rihanna sprema na novom albumu?

Foto: JLP

RIHANNA priprema pravu glazbenu poslasticu, a mi potpuno vjerujemo glasinama.

Taylor Swift nedavno je izbacila svoj novi album "1989", Beyonce s novim glazbenim materijalom kreće u pohod za nekoliko dana, a šuška se kako bi to isto trebala napraviti i Rihanna.
 
I dok se mnogi nadaju pravom glazbenom okršaju glazbenih diva, Rihanna je vrlo tajnovita. "Ne mogu vam ništa točno reći u vezi datuma izlaska novog albuma. Bit će odličan, to je sve što ću vam reći i jako sam uzbuđena. Pokušala sam nadmašiti samu sebe, a to je bio najteži posao", otkrila je.
 
Kako prenose strani mediji, ljepotica s Barbadosa prošli je tjedan provela u New Yorku, gdje je imala mali koncert za svoj label, a navodno se radi o 10 novih pjesama. "I've Been Searching For Something To Ignite Me When I'm Alone" trebao bi biti najavni singl.
 
Pjevač Ne-Yo također se u nedavnom intervjuu raspričao o Rihanni te otkrio kako je čuo nekoliko stvari i da mu se jako sviđaju. "To je prešutno natjecanje između Rihanne i Beyonce. Beyonce je izbacila odličan album prošle godine i naravno da se sad svi pitaju što će napraviti Rihanna. Zvuk je odličan, ali ne smijem vam otkriti previše, jer ću upasti u nevolje. Svi koji su bili fanovi Rihanne, to će i ostati, a svi koji nisu bili, to će postati", otkrio je.
 
Jedva čekamo! 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara