Što žene žele: Ako je vjerovati muškarcima, ovo!

Što žene žele: Ako je vjerovati muškarcima, ovo!

Foto: Victoria's Secret

ČASOPIS AskMen.com ima jako dobre teorije kada su u pitanju stvari koje žene žele od muškaraca. Slažete li se s njima ili mislite da su u potpunosti u krivu?

Centar pažnje

Prva i najvažnija stvar svakoj ženi, kažu. Bilo da to dobivamo iz poruka, poziva, cvijeća koje nam šalju na posao, muškarcima je glavni cilj staviti nas u centar svojeg svijeta. Mi se slažemo!

Ciljevi su ključni

Svaka žena želi muškarca koji ima jasno određene ciljeve, i koji zna kamo ide. Ne možemo baš reći da želimo da ima isplaniran svaki trenutak života, ali istina je, volimo muškarca koji zna što radi.

Veliki… račun

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Barem šestomjesečna štednja, ako je vjerovati istraživanjima. Žene vole sigurnost, a bankovni račun koji osigurava lagodan život definitivno spada u tu kategoriju. Istina je, ne smeta nam financijska sigurnost, ali to nikako nije ključna stvar.

Vjernost

Podrazumijeva se - svaka žena želi muškarca kojem može vjerovati. To je i bit svake veze, zar ne?

Raspoloživost

Muškarac koji je uvijek tu negdje kada ga trebamo puno je bolji od onog kojeg moramo moliti da se pojavi. Ovo vrijedi za emocionalnu podršku, za trenutke kada ne želimo biti same i za sve ostale trenutke u vezi - želimo muškarca koji će, kada ga pozovemo, jednostavno doći.

Smisao za humor

Muškarac koji nam uspije popraviti loš dan u samo par rečenica idealan je muškarac, jer znamo da će nam uvijek izmamiti osmijeh na lice, ili će se barem vraški potruditi da to napravi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara