Stvari koje ti nitko ne govori o vezama

Foto: Armani Exchange

KADA su u pitanju veze, situacija je poprilično čudna - sami često zamišljamo potpuno nerealne stvari, a ne pomažu nam ni prijatelji koji najčešće lažu o stvarnom stanju u vezi. Nije strašno, bez brige, ali ovo su stvari koje ti o vezi nitko neće reći:

Ponekad moraš popustiti

I družiti se s njegovim prijateljima koji su ti jednostavno grozni. Kompromis je važan u vezi, a iako bi najradije popljuvala polovicu njegovih frendova, u većini ćeš se slučajeva morati smješkati i praviti se da su ti sasvim ok.

Zaljubljenost može trajati jako dugo

Znanstvenici kažu da zaljubljenost traje 2 godine. Neki se ne slažu i kažu da traje 3. Tvoja frendica će ti reći nešto sasvim treće, a istina je da u svakoj vezi postoje faze. Kad si s nekim dugo, ponekad ćeš biti ludo zaljubljena u njega, ponekad će ti ta zaluđenost malo splasnuti, ponekad će ti ići toliko na živce da ćeš se pitati vrijedi li se uopće truditi... Dobra vijest je da su ovo normalne faze svake veze koje se vrte u krug, što znači i da postoji faza u kojoj ćete opet biti zaljubljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tvoj idealni dečko nije idealan

Ne samo da nije idealan, najčešće neće biti ni blizu onoga što si zamišljala. Najčešće ljubav pronalazimo s ljudima za koje nikada nismo mislili da će nas uspjeti osvojiti.

Smiješ prva reći da ga voliš

Filmovi će uvijek razglabati o tome tko se po ovom pitanju mora oglasiti prvi, ali istina je jednostavna: Ako ga voliš, kaži mu to, i nemoj razmišljati jesi li trebala čekati da on bude prvi.

Postat ćeš jedna od onih

Barem na kratko, u početku, postat ćeš jedna od onih koje si uvijek osuđivala jer se u vezi manje druže s prijateljima. Ovo je normalna faza i kroz nju svatko prolazi. Bitno je da u njoj ne ostaneš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara