Šutnja je zlato: Stvari koje tvoj dečko ne mora znati o tebi

Šutnja je zlato: Stvari koje tvoj dečko ne mora znati o tebi

Foto: Vogue

ZNAMO, vaša je veza iskrena, dijelite sve i ne pada vam na pamet nešto skrivati od svog dečka. Ali opet, neke je stvari bolje jednostavno prešutjeti.
 
Imam brkove!
 
Događa se i najboljima - vjerojatno ih ima i Kim Kardashian, i Rihanna, pa čak i Beyonce. Brkovi su jedna od onih stvari koje jednostavno trebamo prešutjeti. Postoje pincete, postoji vosak, i postoji milijun drugih stvari koje možeš dijeliti sa svojim dečkom - ovo je možda ipak malo previše.
 
Sanjala sam bivšeg!
 
Ne možemo birati što sanjamo, ali možemo odabrati što ćemo ispričati dečku. Seksi san o bivšem dečku nije nešto što baš moraš podijeliti s njim, pogotovo ne detaljno. On će se pitati zbog čega si ga sanjala, mislit će da još imaš osjećaje prema njemu, malo ćete se i posvađati… A sve zato što nisi prešutjela beznačajni san.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Moje frendice te baš ne vole
 
Ovo ne može imati pozitivan ishod. Ako ga tvoje frendice stvarno ne vole, ili je problem u njima, ili je problem u njemu. Ako je problem u njima, imaš krive frendice, a ako je problem u njemu, nećeš ga riješiti ako mu kažeš da ga one ne vole. Ako misliš da su ti frendice u krivu, natjeraj ih da ga upoznaju i shvate to.
 
Sviđa mi se tvoj frend
 
Znamo da je super činiti dečka ljubomornim, ali postoji i bolji način. Ako mu kažeš da ti je zgodan njegov frend, stavljaš ga u neugodnu situaciju. Početi će razmišljati je li pametno da se družite svi zajedno, umišljati stvari čak i kada ih nema, možda će čak postati negativno nastrojen prema frendu… Ako ti se sviđa njegov frend, drži to za sebe.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara