Sve te više privlače drugi frajeri? Znakovi da si u opasnosti od prevare

Sve te više privlače drugi frajeri? Znakovi da si u opasnosti od prevare

Foto: Guess

OPASNOST od prevare ne odnosi se samo na situaciju u kojoj sumnjaš na to da bi ti dečko mogao biti nevjeran, ponekad ona dolazi i od nas samih. Ovo su znakovi da bi uskoro mogla prevariti dečka:

Detaljne fantazije

Jedno je ako samo prođeš pored nekog tipa i pomisliš kako bi izgledao bez majice, ali ako konstantno razmišljaš o tome kako bi ga htjela skinuti i razmišljaš o raznim scenarijima u kojima ga zavodiš, postoji velika opasnost da ćeš stvarno prevariti dečka. Fantazija se može pretvoriti u stvarnost puno brže nego što to misliš.

Traženje mana

Odjednom gledaš svog dečka i primjećuješ svaku manu koju ima. Način na koji pere zube, način na koji pije sok, sve te to može početi jako živcirati, a u tim je situacijama vrlo čest refleks upravo prevara s nekim tko nema te mane (ili ih još nisi uočila).

Svađanje bez razloga

Svađe mogu biti jako konstruktivne, ali ako ih započinješ samo zato da bi sebi olakšala odlazak od kuće i flert sa drugim muškarcima, znači da potajno želiš biti nevjerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopisivanje sa starim ljubavima

Tvoj bivši dečko koji je ponovno u gradu javio ti se sasvim neočekivano, a tebi je srce ponovno zaigralo? Ako si jedva dočekala malo flerta s nekim drugim muškarcem, znači da si na rubu prevare, a u tom je slučaju najbolje samo prekinuti komunikaciju.

Uređuješ se bez razloga


Kada ideš nekamo, uređuješ se u nadi da će te netko primijetiti. Ovo samo po sebi nije toliko loše, ali ako jedva čekaš da te netko primijeti, znači da te vjerojatno dečko ne primjećuje dovoljno, te da si sklonija prevari.

Skrivaš svoj status veze

Kada te netko pita imaš li dečka, jednostavno prešutiš istinu ili promijeniš temu? Nijekanje da si u vezi prvi je znak da si spremna na prevaru, a samim time dozivaš druge muškarce da ti se upucavaju, što nije njihova krivica.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara