Tamara Ecclestone: 6 beauty tajni koje sam naučila od mame Slavice

Foto: JLP

ZGODNA nasljednica Tamara Ecclestone uvijek izgleda besprijekorno, no dok mnogi misle kako dobar izgled može zahvaliti svom bogatstvu, ona tvrdi kako je najbolje beauty tajne naučila od svoje mame Slavice, bivše manekenke. Za časopis Marie Claire otkrila je 6 "maminih mudrosti":

1. "Moja mama je jedina žena u pedesetima koju poznajem a koja nikad nije išla na botox ili stavljala filere. Ona je protiv estetske kirurgije i ne vjeruje u brza rješenja."

2. "Ona kaže da glamur nikad ne izlazi iz stila te vjeruje da kosa s puno volumena, bez obzira na to što nosiš, uvijek izgleda besprijekorno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. "Mama mi je dopustila da nosim make up već sa 13 pa sam otišla u Body Shop i svašta kupila te imala katastrofu s tekućim puderom. Mama je rekla - Trebaš drugi tekući puder, odaberi onaj koji je malo svjetliji od tvog tena, a toplinu licu daj uz pomoć bronzera."

4. "Mama je opsjednuta s time da moram mazati vrat hidratantnom kremom."

5. "Znala sam sjediti i gledati mamu kako se sprema, a kako je bila model, ona zna sve trikove kada je make up u pitanju. Naučila me da koristim ogledalo koje povećava kako bi sve bilo savršeno."

6. "Majka mi je znala govoriti - Ako si dovoljno stara da nosiš šminku, dovoljno si stara i da ju pravilno skineš s lica."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara