Teatralni Ivica Skoko podigao prašinu novom kampanjom posvećenoj divama!

Foto: Šime Eškinja

HVALJENI hrvatski dizajner Ivica Skoko svojom se najnovijom kampanjom odmaknuo od uobičajenih modnih priča te svoje najnovije modele predstavio na vrckast i pomalo teatralan način.

Naime, popularni Ivica svoje je prekrasne romantične toalete odlučio predstaviti provokativnim fotografijama na kojima, uz plavokosu manekenku Nevu Cirkveni poziraju i 84-godišnja Bessie Antoaneta Milić te Diva Galaksija - prva hrvatska drag queen zvijezda. Kolekcija je nastala u suradnji s brandom Illamasqua koji je poznat po svojim ekscentričnim i neobičnim lookovima te ideji da je svaka žena diva - lijepa i zanimljiva, bez obzira na to koliko imala godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja, no ubacio sam nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu u crnim večernjim haljinama iako su mi one najdraže i moj zaštitni znak. Koristio sam trodimenzionalnu čipku i aplikacije iste što je pridonijelo finoći modela. Ovoga puta vratio sam se voljenim divama... Danas u 21. stoljeću želim predstaviti divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen... Ovom kolekcijom slavim ženu i njezinu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make up kolekcije DIVE upravo je Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, individualizam i toleranciju.", izjavio je Skoko.

Atraktivne fotografije snimio je Šime Eškinja, a svoju najnoviju kolekciju, posvećenu ženama koje žele probuditi divu u sebi, dizajner će predstaviti  u petak, 18. listopada, u 19:30h, na nadolazećem Fashion.hr-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara