Ti i on: Mala zadovoljstva koja si morate priuštiti

Foto: Screenshot Youtube

MALE stvari su često najbolje stvari, a upravo vam one mogu uljepšati život. Ne morate otići na skupo putovanje da bi se osjećali dobro - postoje stvari koje su praktički besplatne a za zbližavanje čine čuda.
 
Duga noć uz sladoled
 
Da, kao u filmu - odaberite dan kada ćete zaboraviti na cijeli svijet i jednostavno uživati jedno u drugome, i u sladoledu. Najdraži filmovi, nekoliko kantica vaših omiljenih sladoleda, i dvije žlice - to je sve što vam treba za savršenu večer.
 
Gledanje zalaska sunca
 
Znamo da zvuči pomalo otrcano jer to rade samo najveći romantičari, ali probajte. Proljeće stiglo, što znači da je idealno vrijeme za druženje na balkonu. Umotajte se u dekicu i zajedno gledajte kako sunce zalazi, a nakon što nestane, pod dekicom možete što god želite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Noćni razgovori
 
Opet kao u filmu, a rijetko koji par to stvarno prakticira. Legnite u krevet, ugasite svjetla, i umjesto da se bacite jedno na drugo - bacite se na razgovor. Možda neće ići glatko ispočetka, ali kad se ufurate, možete pričati cijelu noć - o bilo čemu. Jest da ćete sljedeći dan biti pomalo neispavani, ali ovakvo zbližavanje je vrijedno podočnjaka.

Masaža - udvoje
 
Ovo ne moramo posebno objašnjavati. Ne morate odlaziti u skupe salone kako biste uživali u masaži - jednostavno se dogovorite tko prvi masira koga, i krenite. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara