Tipične svađe svih parova

Foto: Screenshot Youtube

KAKAV god vaš frajer bio, neka pravila u muško-ženskim odnosima uvijek se ponavljaju...

Možda ste do sada mislili kako se jedino vas dvoje svađate oko gluposti, ali u krivu ste. Svaki par u svojoj je povijesti imao barem jednu glupu raspravu oko neke sitnice. Ne morate osjećati strah, nije to ništa dramatično.
 
Napravili ste nešto loše, ali niste to priznali, nego ste krenuli napadati svog frajera
 
Na primjer, s bijelim donjim rubljem slučajno ste oprali svoje omiljene zelene hlače, a kada ste to shvatili, okrivili ste svog frajera, jer vas je on dodatno "ometao".
 
Kritizirate najboljeg prijatelja od svog frajera
 
Taj prijatelj vašeg frajera zove na pivo, na nogomet, organizira izlaske, a vi ste cijelo vrijeme zabrinuti kod kuće. Potpuno je normalno što ste ponekad ljubomorni na njegovo muško društvo.
 
Nikome se ne mogu čitati misli
 
Odgovorili ste mu kako ne želite nikakav poklon za svoj rođendan, ali je to zapravo značilo da mu ne želite otkriti što točno želite budući da smatrate kako bi on to trebao itekako znati i naravno, nadate se poklonu i bolje bi mu bilo da se potrudi.
 
Radije bi određeno vrijeme proveo s prijateljima nego s vama
 
Vi ga pitate hoće li njegovi prijatelji nakon toga i spavati s njim, na što vam on odgovori - ne. Vi mu samo poželite lijep provod iako to ne mislite. Sa sarkazmom u glasu, naravno.
 
Želite se iskaliti na nekome nakon užasnog dana
 
Najbolje je osobu koja vam je uništila dan pozvati na red i reći joj sve što želite. Nakon toga se vratite svom frajeru i uživajte zajedno. 
 
Izvor: Cosmopolitan
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara