Tri najčešća problema s proizvodima za samotamnjenje

Tri najčešća problema s proizvodima za samotamnjenje

Foto: Company

PREPARATI za samotamnjenje često imaju intenzivan, neugodan miris kemikalija, teško se ravnomjerno razmazuju zbog čega nastaju neugledne "fleke". Upravo iz tih razloga donosimo jednostavna rješenja za tri najčešća problema vezane uz proizvode za samotamnjenje.

Flekice

Ako nisi napravila dobar piling i uklonila odumrli površinski sloj kože, nećeš moći dobro razmazati proizvod za samotamnjenje. Tu dolazimo i do drugog problema, sredstvo nemoj razmazivati odozgo prema dolje ili obrnuto već samo kružnim pokretima. Tako ćeš izbjeći neravnomjerno razmazivanje i flekice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suha koža

Ako ti je koža nakon tretmana za samotamnjenje izrazito suha, to je zbog alkohola koji većina takvih preparata za navodi u svojim sastojcima. Mlijeko za samotamnjenje sadrži najmanji udio alkohola pa je i koža od njegova korištenja podatnija i mekša.

Narančasta boja

Svaka boja preparata za samotamnjenje nije za svaku put. Stoga, osim što moraš paziti na pravilan odabir proizvoda, prije nego što naneseš preparat, svoje tijelo namaži običnim hidratantnim mlijekom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara