U vezi: 4 stvari iz samačkog života koje nam nedostaju

Foto:

VEZA ima puno prednosti i znamo da obožavaš svog dečka, ali ipak, tu i tamo te sigurno uhvati nostalgija pa razmišljaš o danima kada si još bila solo cura. Ovo su naše najdraže stvari iz razdoblja slobode:

Bezazleni flert

Hihotanje pred zgodnim kolegom s posla je sasvim bezazlen sport kada nemaš dečka, ali kad si u vezi, postaje malo nezgodno. I dalje se možeš smijuljiti pred njim, ali kad si u vezi, uz to uvijek dolazi osjećaj krivnje.

Zdrava prehrana


Kada smo solo, puno više pazimo na to što jedemo, jer se želimo pokazati u najboljem izdanju. S vezom dolazi i ležanje na kauču, prežderavanje i kasni obroci, koji su najčešće sve samo ne zdravi. Volimo i njih, ali voljele smo i one zdrave stvari u kojima smo uživale prije veze.

Vrijeme za sebe

Kad smo solo, svaki trenutak možemo posvetiti sebi. Čitanje knjige, odlazak kozmetičarki ili gledanje omiljenih serija su aktivnosti koje nastavljamo raditi i u vezi, ali tada moramo birati između toga i provođenja vremena s dečkom. Ponekad nam baš fali taj mini godišnji odmor koji smo si znale priuštiti.

Druženje s curama


Naravno da možeš provesti cijeli dan sa svojim curama kao i prije veze, ali sada kad imaš dečka, sve se svodi na izbor između druženja s njima, ili s njim. Sve se da lako kombinirati, ali postoji onaj trenutak za vrijeme ženskog izlaska kada nas uhvati mala grižnja savjesti zbog toga što nismo sa dečkom. Srećom, ne traje dugo.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara