Ultimativni savjet za ljepotu Sofie Vergare

Foto: Women's Health, Instagram

ZANOSNU Kolumbijku proglašavaju jednom od najljepših žena na svijetu, a zahvaljujući veseloj naravi i simpatičnim izjavama, podjednako je vole i žene i muškarci.

Sexy Sofia uvijek izgleda besprijekorno pa ćemo rado poslušati svaki njezin recept za ljepotu.

Za portal Total Beauty otkrila je neke svoje tajne, a mi ih prenosimo vama.

Ultimativni savjet za ljepotu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepoj glumici od malih nogu uzor je Sophia Loren, najbolji primjer žene koja zna što joj pristaje. "To je moj ultimativni savjet za žene.", kaže Vergara, "Tajna je u tome da znaš što je dobro na tvom tijelu kako bi mogla privući pažnju na te dijelove. To je tajna dobrog izgleda. Sophia Loren nosila je istu odjeću i istu šminku desetljećima!"

U čemu provodi vikend?

"Uvijek volim biti dotjerana. Ne volim izlaziti iz kuće u trenirci ili nečemu takvome, to nije moj stil. Čak i ako nosim pamučnu majicu i traperice obući ću lijepe štikle, stavit lijep nakit ili dobru torbu. Mislim da ti može biti udobno, a da opet izgledaš dotjerano i sexy.", tvrdi sexy Sofia.

Kojeg se savjeta za ljepotu drži još od tinejdžerskih dana?

"Žene u mojoj obitelji imaju zaista guste obrve, a majka mi je uvijek govorila da ih ne čupam. Kad godinama čupaš obrve, prestanu rasti. Mnoge prijateljice koje su čupale obrve cijeli život sada imaju samo nekoliko dlačica, a ja još uvijek imam guste obrve u stilu Fride Kahlo.", pohvalila se glumica.

Koje bi proizvode za ljepotu ponijela na pusti otok?


"To bi za mene bila noćna mora - kad bi morala izabrati samo 2 proizvoda koja bi ponijela na pusti otok! Ne želim biti u takvoj situaciji! Trebam doslovno ruksak pun stvari!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara