Ultime model search: Dečki u Osijeku oduševili žiri Cro-A-Portera

Foto: Press

TIM Cro-A-Portera bio je vrijedan i ovog vikenda i to u Osijeku.

Turneja, kojom se po najvećim hrvatskim gradovima krenulo u potragu za novim licima i profesionalnim modelima, izazvala je ogroman interes u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru te po novom i Osijeku.

Osijek je posebno iznenadio brojem prijavljenih kandidata, a Cro-A-Porter tim tada je odlučio promijeniti pravila te umjesto 20 finalista, izabrati njih 38, 25 djevojaka i 13 mladića.
 
 
Dečki su se posebno iskazali kao hrabri, a žiri ih je tom prigodom odlučio nagraditi prilikom da postanu profesionalni modeli. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Žiriju, sastavljenom od manekenke Iris Rajčić, fotografkinje Joanne Paciorek i njezinog kolege Danijela Galića, slavonske dizajnerice Sonje Lamut i Lidije Pihler Yunike, PR managerice Jasmine Kapetanović, frizera Nikole Blažinića, novinarke Cro-A-Porter TV-a Magdalene Balenović i stilistice Slađana Divjak, na čelu s Viktorom Dragom, ove su se subote pridružile i dizajnerice Marina Jerant i Manuela Lovrenčić,te je nakon izvrsne prve revije osječkih finalista za pobjednicu izabrana mlada Tea Matković.
 
 
Uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara