Uoči revije na Fashion.hr-u, Kristina Burja otkriva detalje o kolekciji Krie Fenix

Foto: Press Foto

NAKON kratke pauze, popularna hrvatska dizajnerica Kristina Burja ponovno će revijom predstaviti svoju novu kolekciju, i to na pisti Fashion.hr-a!

Posjetili smo Kristinu i doznali što nam Krie priprema!

1. Bok Kristina! Jesi li uzbuđena zbog nadolazeće revije?

Pa dizajneri su uvijek pod dodatnim stresom i u kreativnom ludilu kada se pripremaju za predstavljanje nove kolekcije. Puno je tu pitanja, zadataka i obaveza oko stvaranja, izrade i prezentacije kolekcije. Veselim se reviji na Fashion.hr-u i reakciji publike koja mi je najvažnija.

2. Kako bi opisala svoju novu kolekciju?

Tema nove kolekcije je ptica iz pepela, Krie Fenix! Novi početak, nova ideja, nova nada! Modeli su svijetli, razigrani i materijali su dorađeni originalnim printom ptice. Jako sam sretna što ću predstaviti i svoj novi model traperica, koje su se super uklopile u cijelu priču. Naravno resice su neizostavne u Krie designu tako da se nadam da će se mnogi zaljubljenici u modu vidjeti u mojim kreacijama.3. Reci nam više o materijalima koje si pripremila za ovu sezonu...

Koža, til, balon svila, traper, keper, pamuk i muslin. Boje su pastelne s momentima živosti. Koža je bijela i ona se provlači kroz cijelu kolekciju.

4. Koji ti je omiljeni komad iz tvoje nove kolekcije?

Definitivno kožna, kratka jakna s resicama! Prema reakcijama onih koji su je vidjeli, mislim da će se mnogima svidjeti.

5. Znamo da voliš ženstvene i damske modele...prati li tvoja nova kolekcija tvoj prepoznatljiv stil?

Ženstvenost je uvijek prioritet, ali to ne znači da ona ne može biti i razigrana, pomalo bahata. Žene vole mijenjati raspoloženja, pa tako i njihova odjeća mora govoriti više jezika. Moja kolekcija je i dalje veliča žensku ljepotu, naglašava pokrete tijela i daje ženi sigurnost da je lijepa i primijećena. To je moj cilj kad stvaram, jer to i ja očekujem od odjeće koju nosim.6. Što ti je najvažnije pri izboru manekenki?

Najvažnije mi je da nisu premršave i da imaju stav.

7. Koji bi stilski savjet dala čitateljicama za proljeće 2014.?

Nosite pastelne tonove koji ženi daju nježan izgled i kombinirajte s kožom koja je suprotnost. Visoke potpetice neka budu skrivene ispod nogavica trapez traperica, koje će od vas napraviti dugonogu divu! Igrajte se i uživajte u modi, baš kao i ja! Pusa!

Psst! Revija branda Krie održat će se 27.03.2014. u sklopu Fashion.hr-a

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara