Uzbudljiv krimić za hladne zimske dane: Predstavljamo "Opečen" Thomasa Engera

Uzbudljiv krimić za hladne zimske dane: Predstavljamo "Opečen" Thomasa Engera

Foto: Press Foto

TRAŽITE uzbudljivo štivo koje će možete čitati uz toplu tekicu i vruću čokoladu? Predstavljamo vam knjigu "Opečen" Thomasa Engera! Norveški autor donosi mračnu i priču o novinaru koji pokušava razotkriti stravična ubojstva. Thomas Enger autor je kriminalističkih bestselera prevedenih na više od 20 svjetskih jezika. "Opečen" je njegov prvi roman u serijalu o novinaru Henningu Juulu. Osim pisanjem bavi se i glazbom. Živi i radi u Oslu.

Radnja:

BRUTALNI ZLOČIN

U šatoru na osami pronađeno je napola zakopano tijelo ubijene i osakaćene žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
USAMLJENI GLAS

Henning Juul novinar je kojeg progoni prošlost. Prije dvije godine u požaru je izgubio sina što je na njemu ostavilo duboke emocionalne i fizičke ožiljke.

STRAVIČNA TAJNA

Henning se vraća na posao i preuzima priču o ovom ubojstvu. Za razliku od policije, on počinje sumnjati da ovaj slučaj nije tako jednostavan kakvim se čini...

Želiš knjigu?

Fokus čitateljicama Index Rougea poklanja 5 knjiga ovog hvaljenog autora! Sve što trebate napraviti je poslati točan odgovor na pitanje: "Kako se zove glavni lik romana Opečen?"  zajedno sa svojim podacima na mail rouge@index.hr. Najbržih 5 čitatelja Fokus će nagraditi knjigom Thomasa Engera! Sretno!
 

Psssst! Predstavljanje knjige "Opečen" održat će se sutra, 26.11.2013., u knjižari Profil Mozaik Megastore u Bogovićevoj 7 u Zagrebu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara