VIP ulaznice za 5 parova: Vodimo vas na raskošni Sajam vjenčanja u Zagrebu!

VIP ulaznice za 5 parova: Vodimo vas na raskošni Sajam vjenčanja u Zagrebu!

Foto: Press Foto

5 SRETNIH čitatelja nagradit ćemo VIP ulaznicom za Sajam vjenčanja u zagrebačkoj Areni, koji će se održati od 6. do 8. veljače 2015.

Svaka ulaznica vrijedi za 2 osobe, a sve što trebate napraviti kako bi se za njih prijavili je poslati mail na rouge@index.hr i napisati "Želim ići na Sajam vjenčanja u Zagrebu!"

5 najbržih čitatelja koji se jave na mail poklonit ćemo VIP ulaznice te ih o detaljima obavijestiti putem maila. 

Želite li se prijaviti i za predivne poklone vjenčanica, torta, prstenje, glamurozni vikend...) kojima će Index Rouge i sajam vjenčanja razveseliti jedan sretni par, kliknite ovdje.

O SAJMU VJENČANJA U ZAGREBU:

Sajam vjenčanja u četiri grada već je uspješno otpočeo sezonu u Osijeku i Rijeci, a tradiciju dugu 17 godina nastavlja u Areni Zagreb. Kako i dolikuje, pravo romantično finale doživjet će u Splitu na samo Valentinovo. Osim u raznovrsnoj ponudi brojnih izlagača, posjetitelji zagrebačkog Sajma vjenčanja uživat će u čak šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i u mnogobrojnim popratnim sadržajima poput cvjetnih radionica, degustacija torti i slastica te vrijednim nagradama u humanitarnoj tomboli i različitim sajamskim popustima. Sajam vjenčanja obiluje kreativnim idejama, pozitivnom energijom i druženjem pa ne sumnjamo kako će biti odličan izbor za uvertiru u pravi ugođaj Valentinova svim zaljubljenim parovima koji planiraju svoje vjenčanje ili tek o njemu počinju razmišljati. Jedna posebno sretna buduća mladenka bit će u prilici osvojiti glavnu i vrlo vrijednu nagradu koja sadrži sve ono što je potrebno da bi zablistala na svoj veliki dan - od frizure i šminke, preko haljine i cvijeća pa sve do wellness vikenda u kojemu će uživati s novopečenim suprugom.

Organizator sajma, tvrtka Adria Media Zagreb, nastavlja podržavati nacionalnu humanitarnu akciju “Palčić gore“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. U suradnji s izlagačima sajma priređuje se humanitarna tombola u kojoj će posjetitelji za samo 25,00 kuna osvajati vrijedne i zanimljive nagrade te pomoći Palčićima. Humanitarnu akciju “Palčić gore!” podržat će i brojne poznate osobe poput Anice Kovač, Danijele Pintarić, Ivane Delač Đolo, Antonele Malis, Kim Verson, Jelene Katarine Kapa i Nene Pavinčića koje će u subotu, 7. veljače u 18.00 sati na VIP modnoj reviji prošetati pistom i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Sajam vjenčanja u četiri grada prošle je godine Palčićima na ovaj način pomagao s 23.151,00 kunom.

RASPORED DOGAĐANJA SAJMA VJENČANJA

Petak 6. 2. 2015.

14.00  otvaranje sajma za posjetitelje
16.00  Kamo idu vjenčanja? Radionica za klijente Sajma vjenčanja
18.00  modna revija
20.00  zatvaranje sajma za

Subota 7. 2. 2015.

10.00  otvaranje sajma
12.00  modna revija
13.00  Želiš postati organizator vjenčanja?
14.30  cvjetna radionica by Tracey Griffin (nagrađivana floristica iz Velike Britanije)
15.30  modna revija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
18.00  VIP modna revija
20.00  zatvaranje sajma

Nedjelja 8. 2. 2015.

10.00  otvaranje sajma
12.00  modna revija
13.00  degustacija slastica
14.00  cvjetna radionica
15.00  make-up & hair show
16.00  trendovi u vjenčanoj modi by Vesna Sposa
17.00  modna revija
20.00  zatvaranje sajma
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara