Vodič za one kojima je fotkanje i slanje slika svog penisa hobi

Vodič za one kojima je fotkanje i slanje slika svog penisa hobi

Foto: Diesel

GOTOVO smo sve doživjele onaj neugodan trenutak kad nam je frajer, ponosan na svoju muškost, nakon prvih par dopisivanja poslao fotku svog blaga u gaćama. Kako bi frajerima olakšali posao, napravili smo listu od nekoliko stvari kojih bi se trebali pridržavati:

Očekujemo barem prosječnu veličinu

Pod ovim se ne podrazumijeva osvjetljenje i dobar kut fotkanja. Ako ste dovoljno samopouzdani da šaljete fotku svog penisa, morate znati da postoji velika šansa da ćemo se jednog dana htjeti osobno uvjeriti radi li se stvarno o pitonu ili glisti. Dakle, lažno oglašavanje ne dolazi u obzir.

Poznavanje osobe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobrinite se da s nama barem jednom održite suvisli razgovor prije nego što se euforično ufotkate i stisnete "šalji". Nema ničeg više uznemirujućeg od dobivanja "krupnog kadra" od dečka kojeg ne poznajemo dovoljno dobro.

Ne očekujte ništa zauzvrat

Osim u slučaju da imate enormno veliki "alat" i znate da je cura s kojom se viđate trenutačno pod utjecajem alkohola ili je ekstremno "darežljiva", možete se samo nadati da će ona uzvratiti istom mjerom. Kad izuzmete ove dvije opcije, šanse su zapravo vrlo male da će žena nakon vašeg velikodušnog poklona raširiti noge i uperiti blic tamo gdje sunce ne sja!

Ne ponavljajte grešku

Odvažan je čin poslati fotku takve vrste, pa stoga biste trebali biti spremni i na ono najgore, odnosno na apsolutno ignoriranje. Ponekad ste skloni ponavljati isti postupak više puta kako biste se uvjerili da tehnologija nije zakazala. Međutim, rijetko kad se dogodi da je u tome problem. Većina nas ne želi biti skroz neugodna pa radije odaberemo šutnju nego slanje poruke u "Hahaha… Ti to mene za**bavaš“ kontekstu. U takvim se slučajevima nadamo da je veličina vašeg ega proporcionalna veličini ponosa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara