Za vaše dobro: Frajeri, prestanite postavljati ova pitanja!

Za vaše dobro: Frajeri, prestanite postavljati ova pitanja!

Foto: Blanco, Ilustracija Index

ONAJ tko je rekao da ne postoje glupa pitanja, očito nije čuo neka od ovih. Neka su uvredljiva, neka samo glupa, a u svakom slučaju, rijetko koja žena želi odgovoriti na ijedno od njih.

Kad ti je termin?

Ako odgovori da treba roditi kroz nekoliko mjeseci, izvukli ste se, ali što ako nije trudna? Kod nekih je žena nemoguće zaključiti jesu li trudne ili samo malo popunjenije, a u tim slučajevima je bolje šutjeti i spasiti se od neugodnosti.

Jesi li u PMS-u?

Ako jesmo, nadrljat ćete, ako nismo, nadrljat ćete jer ste mislili da jesmo. U svakom slučaju, ovo je pitanje bolje u potpunosti izbjegavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odeš mi po pivu?

Nije stvar u tome da vam ne želimo donijeti pivu, stvar je u tome da nas vrlo često tretirate kao poslugu. Ako želite pivu, ili si ju donesite sami, ili smislite ljepši način na koji ćete nas zamoliti.

Što si ti, neka feministkinja?


Žena s izraženim stavovima je jedno, ali većina muškaraca koji postavljaju ovo pitanje zapravo pokušava reći da smo korak ili dva od brkova i dlakavih pazuha. Nije svaka cura sa stavom okorjela feministkinja, a postavljanjem ovog pitanja djeluje kao da jest.

Veš nije opran, što si radila cijeli dan?


Istina, ponekad zaboravimo na njega, ali isto je tako istina da i vi znate uključiti mašinu. Ako ste vidjeli da veš nije opran, logični korak je da ga sami stavite prati, a ne da nas pitate zbog čega je još uvijek zmazan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara