Zašto je dobro biti u braku?

Foto: weheartit

UVJERAVAMO vas da je brak zakon, a ako nam još uvijek ne vjerujete, čitajte dalje!

Ben Affleck je prošle godine na dodjeli Oscara izjavio kako je njegov brak s Jennifer dobar. I rekao je da je brak posao, ali najbolji mogući posao koji netko može zamisliti. No baš kao i sve ostalo u životu što je teško, itekako je vrijedno truda. Ako ste slučajno do grla u planiranju vjenčanja i imate osjećaj da ćete eksplodirati svake sekunde, smirite se, duboko udahnite i čitajte dalje!
 
Kako god da se osjećate, on će uvijek biti tu da vas zagrli, utješi, pomazi se s vama, zaspe uz vas. I odmah ćete se osjećati bolje!
 
On vas jedini pozna toliko dobro da zna pročitati vaš pogled koji govori koliko ste gladi, ili ljuti, ili tužni. Vi jednom drugom kažete sve, bez ijedne izgovorene riječi.
 
Kada ste bolesni, imate nekoga da se brine o vama, kuha vam juhicu, cijedi limune i naranče, nosi vam aspirin, vozi vas doktoru...
 
Uz njega možete biti potpuno svoji. Možete vrištati, skakati, bez srama cijeli dan uživati u crtićima, ponašati se kao da ste malo dijete, a on će vas i dalje voljeti.
 
Imate nekoga s kime možete podijeliti kućanske poslove. Vi ćete usisati, on će oprati suđe. Vi ćete peglati, on će skuhati večeru. Možda nije najseksi razlog za vjenčanje, ali s podijeljenim je obavezama puno lakše živjeti.
 
Gdje god da morate ili želite ići, imate osiguranu pratnju. Možda on neće uvijek biti oduševljen što ga vodite na neki koncert/izložbu/predstavu/druženje, ali kada ga upoznate s glavnom nagradom koju će dobiti, sigurni smo da će biti spremam 'dok si reko seks'!
 
Uvijek imate nekoga tko će vas u krevetu ugrijati, poljubiti, ušuškati vas pod tople pokrivače, zagrliti vas kada vas prestraši noćna mora.
 
Ne morate plaćati psihoterapeuta kada imate njega! U vezi ste s najboljim prijateljem koji vam je uvijek potpora, koji će vas rado saslušati, savjetovati i pomoći vam. A to je neprocjenjivo!
 
Izvor: Cosmopolitan
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara