Zašto je tvoj seksualni život bolji nego što misliš

Zašto je tvoj seksualni život bolji nego što misliš

Foto: Tangent Mag

PRVO i osnovno - tvoj je seksualni život dobar zato što: a) ga uopće možeš imati i b) ga imaš s osobom koju voliš. Seks svi volimo prakticirati, ali se i na njega žaliti, a to pogotovo vrijedi za osobe koje su u duljim vezama.

Imaš nekog za seks

Jedan od najvećih problema dobrog seksa, vjerovala ili ne, zapravo je nedostatak partnera. Nama ženama nije lako pronaći nekog tko nam se sviđa toliko da bismo se s njim upustile u seksualne odnose. Počevši od dosadnih spojeva na kojima moramo slušati lovačke priče u kojima je on, naravno, kao sam Jason Statham u "Ubrzanju", pa sve do pripitih izlazaka s curama i polu ćoravog pokušaja odmjeravanja jedinog zgodnog frajera u klubu. Zapamti - tvoj je seksualni život definitivno bolji od nečijeg tko ga nema uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vjeruješ da je tvoj seksualni život loš, onda će takav i ostati

Sve što trebaš napraviti jest prestati razmišljati koliko je loš i potruditi se da to prestane biti. Možda je to lakše reći nego napraviti, no zašto ne bi barem probala. Prije nego što se uopće zavališ u krevet sa svojim dragim, kroz glavu bi ti trebala proći "Woo-hoo! Doživjet ću orgazam!" misao. I to svaki put!

Zato što je seks sam po sebi odlično iskustvo

Znaš kako se to radi, pa zašto to ne bi radila češće. Dobro su nam poznate blagodati seksa koje utječu na naše psiho-fizičko stanje: smanjuje stres, jača imunitet a i osjećaj orgazma je neopisivo iskustvo! Tvoj partner te želi, ti želiš njega pa prema tome - bacite se na posao!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara