Zašto se Rob Kardashian nije pojavio na sestrinom vjenčanju?

Foto: JLP

CIJELI svijet i dalje bruji o vjenčanju Kim Kardashian i Kanyea Westa.

Osim fotografija koje su preplavile svijet, otkrivaju se novi detalji vezani uz vjenčanje godine, koje se održalo ove subote u Firenci. Tako je na red došao i nedolazak mladenkinog brata Roba Kardashiana, a saznao se i razlog.
 
Kako prenosi TMZ, dvadesetsedmogodišnji Rob nije želio doći na vjenčanje, jer nije htio ovakav biti uhvaćen na obiteljskim fotografijama. Pod "ovakav" mislimo na kilograme, koje je natukao posljednjih mjeseci i zbog kojih je izjavio da se osjeća "jako nesigurno i depresivno".
 
Iako ga je cijela obitelj pokušala zadržati i na večeri u Parizu i na vjenčanju u Italiji, to im nije pošlo za rukom, a navodno je sve završilo i velikom svađom između njega i Kim. "Rob se zgrozio činjenicom koliko Kim i Kanye rade na tome da svima pokažu svoje bogatstvo i smatra da su to sve površna s****. No, Kim je naljutilo to što se Rob nije potrudio svih ovih mjeseci izgubiti te kilograme", otkrio je nepoznati izvor.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Rob je rezervirao let za subotu ujutro i tako preskočio večeru u Versaillesu. Ne osjeća se više ugodno u okruženju svoje obitelji. Oni su svi u svom savršenom svijetu, a on se jednostavno ne uklapa u njega."
 
Paparazzi su ga uhvatili na aerodromu u L.A.-u, a Rob se čitavo vrijeme skrivao ispod crne šilterice te je majicom prekrivao lice, dok je pričao na mobitel i potpuno ignorirao pitanja o tome zašto nije na sestrinom vjenčanju. Prije toga, Rob nije fotografiran od siječnja. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara