Zašto se muškarci žene čak i kad nisu zaljubljeni

Foto: shutterstock

VJERUJEMO kako se većina muškaraca ženi jer je pronašla ljubav svog života, ali ima i onih koji se ne žene iz ljubavi. Financijska korist na stranu, ovo su najčešći razlozi zbog kojih će muškarac koji nije zaljubljen reći sudbonosno da:

Sigurna večera

Zvuči zastarjelo, ali mnogi će muškarci odabrati brak kao osiguranje da će ih netko nahraniti navečer. Većina ih voli kada se netko brine o njima, a dobar obrok prije spavanja im je dobar argument za brak.

Prljavi veš

Budimo realni, nitko ne voli prati i vješati veš, ali što se mora, mora se. Brak sa sobom ponekad nosi dijeljenje te obaveze, ali u većini slučajeva žena popusti i sve napravi sama. Alternativa je da čeka dok se muškarac ne sjeti, što bi moglo dovesti do nedostatka čistih čarapa.

Svi frendovi to rade


Njegov najbolji prijatelj je već u braku, a i ostali se pripremaju na to? Muškarci, kao i žene, ponekad brak shvaćaju kao natjecanje, u kojem žele pobijediti.

Krivnja


Neki će muškarci pristati na brak iz čistog osjećaja krivnje. Možda nisu zaljubljeni, ali žena s kojom su u vezi očito cilja na vjenčanje, pa će im biti žao uskratiti joj tu želju.

Seks


Garancija da će uvijek imati pravo na seks nekim je muškarcima sasvim dovoljan razlog da zaprose ženu. Nije ni njima zabavno ganjati žene, a što su stariji, to će im draži biti sigurnjak koji imaju kod kuće. Romantično, zar ne?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara