Zatreskanost ili nešto više? Znakovi da je tvoj flert s kolegom prešao granicu

Foto: Wormland

AFERE na poslu sve su češća pojava, što i nije tako čudno. Netko s kim provodiš 8 sati dnevno i tko shvaća tvoje probleme može ti se učiniti idealnim, a lagani flert može prerasti u nešto puno više i oštetiti tvoju vezu. Ako nisi sigurna jesi li pretjerala, ovo su pokazatelji da bi mogla malo smiriti strasti.
 
Svi su to primijetili
 
Lagani flert vrlo često ostaje neprimijećen u uredu, ali ako vas kolege već čudno gledaju, znači da ste puno pre očiti. 
 
Stalno ste zajedno
 
Kad trebate biti, ali i kad ne trebate. Ako je svaka pauza rezervirana za zajedničku kavu ili ručak, a tebi bi smetalo da vam se pridruži i netko od kolega, znači da svakodnevno odlazite na mini-spojeve. 
 
Lažeš dečku
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ako je tip s posla bezazlen, sigurno ćeš ga spomenuti dečku, a kada te zove dok si na kavi s njim, sigurno ćeš se i javiti. Ako misliš da bi bilo bolje ne spominjati da se družite, znači da postoji nešto što misliš da je bolje sakriti. 
 
Uređuješ se za posao
 
Ne govorimo o onom standardnom uređivanju, govorimo o uređivanju koje traje malo dulje nego ono uobičajeno. Ako si spremna dan provesti u neudobnim štiklama samo kako bi bila seksi, definitivno postoji razlog da se tvoj dečko zabrine.
 
Kritiziraš svog dečka
 
Kolega koji te razumije i sluša tvoje probleme o poslu može se učiniti idealnim muškarcem, u svakom slučaju boljim izborom od tvog dečka koji jednostavno ne razumije. Ako si počela pronalaziti mane na svom dečku, i istovremeno vrline na kolegi, vrlo vjerojatno osjećaš krivnju koju pokušavaš prikriti. Lakše je ako se uvjeriš da je tvoj dečko kriv za sve.
F
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara