Završena turneja Sajma vjenčanja u četiri grada

Završena turneja Sajma vjenčanja u četiri grada

Foto: Press Foto

SAJAM vjenčanja u četiri grada, nakon Osijeka, Rijeke i Zagreba, uspješno je završio ovogodišnju sezonu predstavljanja vjenčanih trendova proteklog vikenda u Splitu, u prostoru prekrasnog Hotela Le Meridien Lav.

Kao i uvijek do sada, posjetitelji su uživali u raznolikoj ponudi i dobrim popustima na usluge i kreativna rješenja, te uz zanimljive popratne sadržaje od radionica preko degustacija i modnih revija.
Humanitarnom tombolom za nacionalnu akciju “Plačić gore!” na Sajmu vjenčanja u četiri grada prikupljeno je gotovo 18.000,00 kuna, a pistom su se uz modele kao podrška akciji prošetala i neka poznata lica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni hrvatski model s inozemnom karijerom, lijepa Anita Lijić pojavila se u božanstvenoj kreaciji Ateliera La perla iz Splita. Bivša Miss  Universe Renata Lovrinčević izgledala je glamurozno u haljini s potpisom Vesna Sposa, a predivna glumica Marina Fernandez u kreaciji talijanske Škole mode i dizajna Callegari iz Splita.

Kada je pistom prošetao zgodni glumac Tomislav Čubelić u odijelu Galileo, pripadnice ljepšeg spola oduševljeno su pljeskale. Splitski pjevač Petar Dragojević osvojio je simpatije publike, kao i njegova trudna supruga koja ga je bodrila iz prvog reda.

Program je kao i prethodnih godina vodio glumac Ivo Perkušić, a poznati glumac i humanitarac Slavko Sobin, odazvao se i ove godine, no šetnju modnom pistom zamijenio je prodajom tombole za Palčiće. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara