Želiš postati model? Poslušaj savjete Viktora Drage i prijavi se na Ultime model search!

Foto: Danijel Galić

TEAM Cro-A-Portera ovaj je vikend bio zaista zaposlen jer je, uz castinge za nova lica u Zadru održao i casting za modele u Zagrebu, na kojima su odabrana lica koja će nositi revije na nadolazećim modnim revijama.

Na castingu u Zadru već ustaljenom timu pridružili su se dizajneri Arileo, Neda Makjanić Kunić i Sandra Ledenko, a kako doznajemo, na casting u Zagrebu stigli su i brojni finalisti sa Ultime model search audicija održanih u Splitu, Rijeci i Zadru.

Pravilnom hodu po pisti učila ih je poznata manekenka Iris Rajčić, a prve profi fotke mladih nada snimio je Danijel Galić. Ultime model search nastavlja se sljedeći vikend u Osijeku, a nakon toga, ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.2014.

Kako bi doznali što više o Ultime model searchu te za vas doznali najbolje savjete za mlade modele, kontaktirali smo Viktora Dragu, osnivača Cro-A-Portera:

Viktore, kako si zadovoljan odazivom?


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kad smo započeli s projektom ULTIME MODEL SEARCH ušli smo u neku novu dimenziju produkcije u kojoj na neki način komuniciramo puno prisnije s modelima i onima koji to imaju želju postati. Protekla četiri tjedna obišli smo gradove i upoznali predivne nove klinke i klince. Moram priznati da je njihova nevinost i uzbuđenje, jer im je pružena ova prilika, na neki način zbližilo i cijeli naš tim te se radujemo Osijeku, kao našoj posljednjoj destinaciji, prije finala u Zagrebu. Već se sada javila ideja o nastavku projekta s obzirom na njegovu veliku posjećenost i odaziv djevojaka i mladića, kao i publike, koja je projekt u svakom gradu dočekala nevjerojatno pozitivno.

Jesi li primijetio nekoga tko te posebno zaintrigirao?

Imamo par sjajnih potencijala te nas kontaktiraju mnoge agencije sa željom da im prepustimo brigu o nastavku njihovih karijera.

Što tražiš od modela?

Sve, dobar fizički izgled kao početak, ali i sjajnu osobnost te prije svega energiju s kojom pristupaju ovom poslu. Ponekad je dobar stav bitniji i od samog fizičkog izgleda.

Što bi preporučio curama i dečkima koji se prijavljuju?

Neki od njih već su odabrani za predstojeći Cro-A-Porter. To je znak da smo odradili dobar posao. Iskustvo koje stječu na ovom projektu daje im ubrzani tečaj o svim aspektima ovog zanimanja. Zato svima koji se još nisu odlučili, poručujem, što čekaju ?:)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara