Znakovi da si nevažna u njegovom životu

Znakovi da si nevažna u njegovom životu

Foto: Screenshot Youtube

NEKI se jednostavno ne vole vezati, ali to nije najpopularnija stvar koju možeš reći ženi, pa to jednostavno prešute. Ako se tvoj dečko ponaša ovako, vrlo je lako moguće da si mu na drugom, ili trećem mjestu.
 
Ne radi planove unaprijed
 
U većini slučajeva ti se javlja u zadnji čas, kao da mu je iskrsnulo nekoliko slobodnih sati koje može provesti s tobom. Ako nije predsjednik države, velike su šanse da si mu ti upravo to - cura s kojom će potrošiti nekoliko sati.
 
Viđate se samo kasno navečer
 
Vrijeme jako prigodno za seks, a nakon toga ti može reći da je jako umoran jer rano ustaje. Nema ništa loše u kasnim noćnim posjetima, ali tu i tamo je lijepo da te odvede na spoj i usred dana. Inačeje vrlo izgledno da te koristi samo za seks.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne poznaješ njegove prijatelje
 
Iako je prošlo dovoljno vremena i bilo bi logično da ste ih barem sreli u prolazu. Muškarci koji skrivaju svoje žene od frendova to ne rade slučajno - to rade upravo zato što ne žele miješati važne stvari (frendove) s nevažnima (tobom).

Javlja se samo kad njemu odgovara
 
Jasno nam je da ne može odgovoriti na svaku tvoju poruku baš onda kada tebi to paše, ali ako se ne javlja cijeli dan, ili čak nekoliko dana, još je jasnije da nije baš zainteresiran za tebe.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara