Znakovi prevare koji zapravo to nisu

Znakovi prevare koji zapravo to nisu

Foto: Sarar

POSTOJE očiti znakovi prevare i neki koji uopće ne moraju upućivati na to, no žene ih često povezuju upravo s njom.

1. Ne javljanje na mobitel
 
U ovom ludom svijetu, ima toliko stvari koje on vjerojatnije sada radi, od leži s drugom u krevetu. U ovoj sekundi, mi smo pomislile na minimalno 10 stvari zašto se nije javio na mobitel. 10 poziva i čitav dan nejavljanja? E to je razlog za zabrinutost, a možda i potragu.

2. Redoviti odlasci u teretanu
 
Uvijek postoji mogućnost da želi što bolje izgledati radi nove ženske "prijateljice", ali postoji i velika šansa da mu je dosta neurednog života i posljedica pive i loše hrane. Zato uživaj u njegovoj tjelesnoj transformaciji, dokle god ti ne da uvjerljiviji razlog da se ovdje radi o nečem drugom.

3. Njegov seksualni apetit se mijenja
 
Nažalost za sve nas, opadanje seksualne želje sasvim je normalna pojava. Stres, obiteljske drame, novčani problemi, puno toga može utjecati na to. Ako se to tu i tamo događa i vama, nema potrebe odmah pomišljati na najgore. Predloži nešto novo i uzbudljivo.

4. On je neraspoložen
 
Moramo ti nešto otkriti: i muškarci mogu biti hiroviti i razdražljivi te stalno mijenjati raspoloženja. I to ne mora biti zbog nekog drugog ili zato što mu nije dobro s tobom. Umjesto optuživanja, jednostavno ga pitaj što se događa i možeš li ikako pomoći. Nemoj odmah donositi svoje pretpostavke.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara