Znanstvenici potvrdili: Namrgođeni muškarci imaju najviše uspjeha kod žena

Znanstvenici potvrdili: Namrgođeni muškarci imaju najviše uspjeha kod žena

Foto: Zara

ŽENE vole muškarca koji radi kućanske poslove i kuha, ali najnovije istraživanje pokazuje da upravo takvi muškarci imaju puno lošiji seksualni život od onih koji to odbijaju raditi. Znanstvenici su za nas pripremili komplet stvari koje volimo kod muškaraca, a na nama je da odaberemo hoćemo li se složiti s njima ili ne:

Namrgođeni muškarci su seksi

Istraživanja pokazuju kako će žena uvijek biti zainteresirana za namrgođenog muškarca, dok će oni nasmiješeni prolaziti puno lošije. Objašnjenje: Namrgođeni muškarci su misteriozni i samim time puno privlačniji ženama od onih koji otkrivaju dostupnost smiješkom.

Mrge i neuredni muškarci su idealni


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Žene vrlo često osjećaju veliku privlačnost prema visokim, neurednim, grubim muškarcima, a ovo nema puno veze sa izgledom - stvar je u imunom sustavu. Ovakvi muškarci često imaju puno jači imunitet od onih sitnih, uredno počešljanih ljepotana - ili je to samo u našim glavama. U svakom slučaju, žena uvijek traži partnera sa dobrim genima kako bi i njeno dijete bilo sačinjeno od kvalitetnih materijala. Ovo baš i ne ide u prilog metroseksualcima.

Obrijani muškarci

Govorimo o bradi. Istraživanja pokazuju da većina žena preferira muškarce koji su svježe obrijani, jer brada izgleda neuredno i čini muškarca starijim. Ipak, volimo i muškarce sa dvodnevnom bradom, pa je lako zaključiti: Žene žele muškarca koji može uzgojiti bradu, ali ju odabire ne uzgojiti.

Naši očevi

Žene vole muškarca koji miriše na njihovog oca. Zvuči vrlo bolesno, ali tako je. Stvar je u osjećaju sigurnosti koji smo imale kao klinke, a miris nas odmah vraća u to vrijeme. Ovo samo ide u prilog teoriji da svaka žena idealnim muškarcem smatra vlastitog oca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara