Adriana Lima priznala da svaki dan krši najstrože beauty pravilo

Adriana Lima priznala da svaki dan krši najstrože beauty pravilo
Foto: Instagram

KADA je u pitanju šminkanje i pravila vezana uz njega, kompromisi ne postoje. Štoviše, postoje samo tri pravila kojih se moraju pridržavati apsolutno svi. Bez obzira koriste li make-up na svakodnevnoj bazi, nose li nekoliko slojeva teške šminke na licu ili pak prakticiraju nanošenje tek tankog sloja maskare na trepavice.

Prvo, a možda i najvažnije, sigurno ste nebrojeno puta čuli od mame ili najbolje prijateljice - uvijek skidajte šminku prije spavanja. Drugo glasi: Nosite zaštitni faktor svakodnevno, čak i ako je vani oblačno i hladno. Posljednje pravilo odnosi se na ljubitelje zdravog života i rekreacije - nikada ne vježbajte s make-upom na licu.

No, ako ste se već počeli lagano osjećati loše jer preskačete neko od ovih pravila (ili sva tri), možda vas utješi činjenica da ih se čak ni jedna od najpoznatijih svjetskih ljepotica, Adriana Lima, ne pridržava. Ustvari, ne samo da ih se ne pridržava, već namjerno nanosi šminku na lice prije odlaska na trening boksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

"Doslovno, moj dan izgleda ovako. Probudim se. Spremim djecu za školu. Nanesem maskaru, rumenilo, ruž za usne. Svakog dana. Ne šalim se", ispričala je za InStyle te dodala da odmah nakon toga odlazi u teretanu. Da, s make-upom na licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Iako se ovog puta nitko ne bi trebao voditi za primjerom supermodela, Lima tvrdi da postoji potpuno logično objašnjenje zašto ne vježba bez šminke na licu.

"Volim odlaziti u teretanu, ali i osjećati se nadahnuto i puna samopouzdanja što mi pruža dodatni poticaj da dam sve od sebe za vrijeme treninga", objasnila je Lima kojoj je upravo njen odličan izgled najveća inspiracija za vježbanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara