Alduk lansirao ekskluzivnu kolekciju T-shirtova s ilustracijama slavnih osoba

Foto: Press Foto

HVALJENI hrvatski dizajner Ivan Alduk ekskluzivno je  dizajnirao kolekciju novih, zanimljivih majica. Prateći svoju estetiku, jedan od najtalentiranijih hrvatskih dizajnera pripremio nam je majice s posebnim printevima. U duhu Alduka, pomalo provokativno, na majicama se nalaze printevi koji prikazuju modne ilustracije te javne ličnosti.
 
Tako je majica s likom ekscentričnog dizajnera Johna Galliana izazvala posebno zanimanje, a velikom brzinom prodaju se i one s likom Karla Lagerfelda i Marylin Monroe.
"Nastojeći svim ljubiteljima hrvatske mode i mog rada pružiti priliku da imaju originalni dizajnerski proizvod i poklon za božićno vrijeme odlučio sam im se dizajnom i cijenom približiti te na taj način omogućiti da svako može psjedovati neki dizajnerski model za koje svi znamo da najčešće imaju nešto viši cjenovni rang. T-shirt kao bazni odjevni komad je bio idealan za rad jer se s zanimljivim, originalnim dizajnerskim i grafičkim rješenjima mogu postići jako interesantni rezultati. Spajajući modne ilustracije, modne i javne ličnosti u karikaturističkom stilu sa temom poker karata dobio sam efektne printeve koji prate estetiku moga dosadašnjeg rada, a i dodaju mu novu dimenziju." Izjavio je Ivan Alduk povodom početka prodaje svojih majica.

Alduk je jedan od trenutno najzanimljivijih modnih kreatora u Hrvatskoj, a nakon prikazivanja svojih kolekcija na hrvatskim modnim pistama, odjeću s ALDUK potpisom počele su nositi mnoge zvijezde kao što su Nina Badrić, Indira Vladić, Lana Jurčević, Franka Batelić.

Alduk za Private Sale Collection može se naći u prodaji na www.privatesale.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara