Ana Gruica u neobičnoj haljini izgleda kao da je upravo stigla iz starih filmova

Ana Gruica u neobičnoj haljini izgleda kao da je upravo stigla iz starih filmova
Foto: Instagram

UŽIVA u trenucima koje provodi sa suprugom.

Ana Gruica često dijeli fotografije na kojima joj društvo pravi suprug, ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić, a ništa drugačije nije bilo ni sada. Naime, bračni par je fotografiranjem kratio vrijeme do dolaska katamarana, a s obzirom na njezin neobičan stajling, nije ni čudno što je lijepa glumica odlučila ovjekovječiti baš taj trenutak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Nije tajna da Gruica uživa u isprobavanju odvažnih trendova i kombiniranju ekstravagantnih komada, a osim toga rado zanimljivim stajlinzima ističe svoju vitku figuru. Vješto kombinira nove trendove s klasičnim komadima pa njene odjevne kombinacije ponekad izgledaju kao da pripadaju nekom drugom vremenu. Upravo se to dogodilo i sada.

Naime, glumica je odjenula retro haljinu ukrašenu neobičnim čipkastim ovratnikom, pogled je sakrila iza popularnih sunčanih naočala zanimljivih okvira, a od sunca se zaštitila slamnatim šeširom.

"Krasna fotka... Kao iz starih filmova", samo je jedan od komentara, a morate priznati da zbilja i podsjeća na scenu iz davnih vremena...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara