Astrologija kaže da je ovo najbolji datum za vjenčanje u 2020. godini

Astrologija kaže da je ovo najbolji datum za vjenčanje u 2020. godini
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BUDUĆI mladenci, pozor!

Ako se dogodine planirate vjenčati i želite da vaš brak potraje dugo, organizirajte zimsko vjenčanje, tvrdi poznata britanska astrologinja i autorica Carolyne Faulkner.

Ona je za Daily Mail otkrila da je, s astrološkog i numerološkog stajališta, najpovoljniji datum za vjenčanje u 2020. godini 20. veljače. Brojka dva u numerologiji simbolizira odlučnost i snagu, dok u astrologiji njome vlada ljubavni planet - Venera.

"20.2.2020. je datum koji nagovještava emocionalnu stabilnost, pojačanu povezanost i odgovorenost prema dogovoru, a to je i dan kada će Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mjesec biti u znaku Vodenjaka", pojasnila je astrologinja koja kaže da se takva kombinacija posljednji put dogodila u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, desetljeću ljubavi, jednakosti i slobode. 

"Parovi koji se odluče vjenčati na taj datum imaju veće šanse od ostalih da s lakoćom prebrode sve prepreke na koje naiđu tijekom zajedničkog života i imaju sretan brak", smatra astrologinja.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara