Atraktivna Dubrovkinja pokazala zanosne obline u hit kombinaciji za ovo ljeto

Atraktivna Dubrovkinja pokazala zanosne obline u hit kombinaciji za ovo ljeto
Grgo Jelavić/PIXSELL

IAKO smo kalendarski još u proljeću, u Dubrovniku je ljeto već odavno počelo.

Visoke temperature natjerale su Dubrovkinje da uskoče u tipične ljetne krpice koje su ovih dana preplavile Stradun. A u moru odličnih kombinacija posebno se istaknula jedna brineta koja je pokazala ženstvene obline u stajlingu koji ćete ovo ljeto na plažama viđati stalno. 

U našoj rubrici Moda i shopping već ste mogli čitati o velikom modnom povratku takozvanih tube topića koji otkrivaju trbuh, a ona je svoj već nabavila i iskombinirala ga s jednim ljetnim klasikom - hlačicama od trapera. A iako je njen stajling odisao ljetom, moramo priznati da nas je iznenadila izborom obuće.

Ipak, i tenisice su posljednjih godina jako popularne među fashionisticama te se sada kombiniraju uz sve, pa tako ni ova Dubrovkinja nije pogriješila svojim izborom. A osim što je odabrala hit model topića, njen krase i gumbi koji su također "must have" detalj sezone, pogotovo na haljinama. 

Sve u svemu, ovo je definitivno kombinacija koju ćete narednih nekoliko mjeseci viđati na dnevnoj bazi, pa sigurno nećete pogriješiti ako u ovim komadima i vi odlučite provesti ljeto. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara