Beyoncé čestitala rođendan Kelly Rowland fotkama iz njihovih tinejdžerskih dana

Beyoncé čestitala rođendan Kelly Rowland fotkama iz njihovih tinejdžerskih dana
Foto: Getty Images

PRIJE nego što su žarile i palile scenu kao Destiny's Child, Beyoncé i Kelly Rowland bile su obične djevojke iz susjedstva i kolegice iz školskih klupa.

A iako se popularni ženski sastav raspao prije 15 godine i obje su od tada ostvarile uspješne solo karijere, Beyoncé nije zaboravila na svoju staru prijateljicu te joj je na svojem Instagramu čestitala 38. rođendan nostalgičnom objavom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

"Sretan rođendan Kelly! Volim te puno, puno. Ja i ti, nikad razvodnjenje, Makidada. Rolamo se kroz hodnike naše srednje škole", napisala je Beyoncé ispod galerije fotki djelomično se referirajući na pjesmu "Makidada" iz filma "The Color Purple".

Galerija započinje crno-bijelom fotkom Kelly iz osnovne škole, a u nizu su njihove zajedničke, dosad neviđene, fotografije iz srednjoškolskih dana.

Inače, njih dvije upoznale su se 1992. godine, kada se Kelly pridružila bendu Girl's Tyme, koji je preteča Destiny's Child i u kojem je već bila Beyoncé, dok je menadžer bio njen tata Matthew Knowles. 

Zbog loše obiteljske situacije Kelly se 1995. preselila u dom Knowlesa, a nekoliko godina kasnije, pred kraj devedesetih, postala je jedna od članica tada najpopularnijeg ženskog glazbenog sastava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara