Bogati dečko Lindsay Lohan zapravo uopće nije bogat

Bogati dečko Lindsay Lohan zapravo uopće nije bogat

Foto: Instagram, FameFly

JOŠ uvijek se ne zna je li Lindsay to znala ili ne.

Problematična glumica Lindsay Lohan, čiju su karijeru zasjenili divlji tulumi i javni ispadi, ranije ovoga mjeseca svijetu je otkrila kako je ludo zaljubljena u dečka milijardera.

Ubrzo se saznalo kako se radi o 22-godišnjem Egoru Tarabasovu, bogatom Rusu, kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja.7 godina starija glumica, često objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a na jednoj je slikala samo njegove trbušne mišiće te ispod napisala: "Volim ga".Njezina mama Dina već je otkrila kako njezina kćer u Egoru vidi spas za svoju karijeru, u čemu će joj pomoći njegovo bogatstvo i veze. No, u cijeloj priči postoji jedan problemčić, a to je činjenica da zgodni Rus nije toliko bogat, barem ne još.

"On je agent za nekretnine, koji ima velikodušni džeparac, no ne i vlastiti novac zasad. Njegov je otac vrlo bogat čovjek, koji ima svoju građevinsku tvrtku te nekoliko dućana, no on nije oligarh", otkrio je dobro upućeni izvor.Nadamo se da ljubav neće puknuti nakon (n)ovih saznanja...
 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara