Božićna večera domaćeg dizajnera okupila brojne poznate Hrvatice

Božićna večera domaćeg dizajnera okupila brojne poznate Hrvatice

Foto: Sarah&Ino

PEDESET prijatelja, suradnika, ambasadora i čak 25 metara bogato dekoriranog stola za nezaboravnu blagdansku večeru modnog dizajnera Ivana Alduka.

Bilo je potrebno jako malo vremena, ali jako puno kreativnosti i strasti modnog dizajnera Ivana Alduka i njegova tima da u samo nekoliko izdanja, svoja okupljanja i modne večere pretvori u posebno iščekivane društvene događaje na koje se vrlo rado odazovu svi suradnici i prijatelji brenda. Druženja su to na kojima se istinski uživa i slave zajednički projekti, odnosi, poslovni uspjesi i prezentira dobra moda s Alduk potpisom u kojoj su ovog puta zasjale Jelena Veljača, Martina Podgorski, Lejla Filipović, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela i Petra Kurtela.
 
 
 
Kraj ove uspješne godine u kojoj je predivnom kampanjom s deset poznatih Hrvatica i ambasadorica svoga brenda proslavio deset godina rada, priznati dizajner odlučio je zaokružiti još jednom božićnom večerom za pamćenje. Očekivano, i ovog puta nas je Alduk iznenadio posebnom lokacijom, bogatim dekorom, pomno biranim jelima i vinima te posebnom glazbenom gošćom, a zabava je trajala do jutarnjih sati.
 
 
 
Novinarski dom, velika dvorana posebne arhitektonske i društvene vrijednosti pokazala se kao izvrstan i neočekivan odabir. 
 
 
 
Alduk, uz svoje ready-to-wear i kolekcije vjenčanica, ovakvim projektima ispisuje izvrsne stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada – ALDUK ženu koja je iz sezone u sezonu drugačija, ali opet tako prepoznatljiva. Upravo su takvi i svi projekti, kolekcije i kampanje koje nam Alduk prezentira i koje nas uvijek nanovo zaljube u njegov dizajn. 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara