Božićne šale za tvog dečka

Foto: Blanco

NAKON svih lijepih savjeta i načina za oživljavanje Božićnog duha, evo i nekih super šala za Božić koje možeš servirati svom dragom. Malo će se zbuniti, ali sve je to u Božićnom duhu.

Pravi se da ti se poklon ne sviđa

Čak i ako je riječ o torbici koju si poželjela i on zna da ne može fulati, okreni stvari i glumi kako to nije ta torbica. Možeš se igrati sa mnogim detaljima: Od toga da je pogriješio boju, preko marke torbice, pa čak možeš otići i u ekstreme i optužiti ga da ima ljubavnicu i da je pomiješao darove.

Zamotaj glupi poklon


Uzmi najgluplju stvar koju možeš naći, i zamotaj ju u prekrasnu kutiju. Izraz njegova lica biti će neprocjenjiv, a uvijek ga možeš i uslikati za uspomenu, i uokviriti za sljedeći Božić.

Ubij ga pjesmom


Odaberi neku Božićnu pjesmu i stavi ju na ponavljanje. Pravi se da ti ne ide na živce, a kada ti počne prigovarati, kaži mu da uopće nije uživljen u slavlje.

Reci da moraš raditi na Božić...

... ali da on svejedno mora ostati kod kuće i poslužiti ručak tvojima, što mu sigurno neće biti zabavno.

Kupi mu nešto što ne podnosi

Tipa DVD Seks i grad, ili chicklit knjigu. Sa strane ostavi njegov pravi poklon, no prvo uživaj u njegovoj lošoj glumi da mu se sviđa.

Objesi imelu posvuda


Poljubac ispod imele može biti romantičan, ili jako iritantan ako je imela po cijelom stanu. Ljubi ga na svakom koraku, dok ga ne iživciraš do iznemoglosti.

Pokloni mu joystick


I reci kako će sljedeće godine dobiti i Playstation, ako bude jako dobar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara