Brend Gwyneth Paltrow lansirao je svijeću s mirisom vagine

Brend Gwyneth Paltrow lansirao je svijeću s mirisom vagine
Foto: Instagram, Goop.com

NE, nije riječ o šali, ova svijeća zbilja postoji. 

Glumica Gwyneth Paltrow je nedavno obznanila da se više ne planira baviti glumom, već da većinu svoje pažnje i snage želi usmjeriti na svoj brend Goop. 

Riječ je o internetskoj stranici na kojoj se mogu pronaći članci sa savjetima iz različitih područja, ali i online trgovina u kojoj se, između ostalog, prodaju dekoracije za kuću, kao što su, primjerice, svijeće.

I dok većina svijeća miriše po ružama, orhidejama ili nekom tropskom voću, jedna ima miris ni više ni manje nego - vagine. 

Samo ime svijeće je "This smells like my vagina", što u prijevodu znači "Ovo miriše kao moja vagina", a osmislila ju je sama Gwyneth. Kako piše na stranici, naziv je nastao iz šale, kada je glumica isprobavala različite mirise i, osjetivši mješavinu po kojoj je nastala ova svijeća, rekla: "Ovo me podsjeća na miris moje vagine."

Kako to miriši vagina poznate glumice? Pa, prema njezinom mišljenju, riječ je o spoju geranija, citrusnog bergamota, cedrovine i damask ruže.

Ovaj je nadasve neobičan proizvod ljude očigledno oduševio jer je svijeća rasprodana u nekoliko sati unatoč cijeni od 75 dolara, što je gotovo 500 kuna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara