Britney Spears sinoć nije skrivala bore, ali ni prezgodnog dečka

Britney Spears sinoć nije skrivala bore, ali ni prezgodnog dečka

Foto: Getty Images, Splash News, Instagram

POP princeza danas ima 36 godina.
 
Britney Spears osvojila je cijeli svijet, i to doslovno, debitantskim albumom "Baby One More Time" koji je izašao 12. siječnja 1999. godine.
 
 
A dok vi računate koliko ste stari, mi ćemo se prisjetiti nekih najvažnijih stvari koje su obilježile njezinu karijeru.
 
 
Tu je svakako bila veza s Justinom Timberlakeom te priča kako se čuvaju za brak, a navodno joj je on nakon prekida posvetio pjesmu "Cry Me A River" koju je pratio spot u kojem Justina vara "slatka, plava cura" kojoj se on kasnije osvećuje, iako priče nikada nisu službeno potvrđene.
 
 
Godine 2004. Britney se udala za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera u Las Vegasu, no brak je poništen nakon svega 55 sati. 6 mjeseci kasnije, Britney je potvrdila zaruke za plesača Kevina Federlinea s kojim se vjenčala u rujnu, a par je za vrijeme braka dobio i dvoje djece. Oba sina danas žive s njom jer već 2006. pjevačica je otkrila da se razvodi.
 
 
Godina 2006. definitivno nije bila njezina, barem ne privatno, jer bila je to i godina kada je pred paparazzima obrijala glavu, napala jednog kišobranom, a zatim je i prisilno hospitalizirana. Mnogi tvrde kako je okidač za takvo ponašanje bila smrt njezin tete Sandre nakon duge borbe s rakom te ovisnost, zbog koje je tada i završila na odvikavanju.
 
 

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

 
Godine 2008. Britney izdaje album "Circus" s brojnim hitovima i  vraća se na vrhove glazbenih ljestvica, no nakon toga njezina je karijera počela ići silaznom putanjom, iako je svima ostala u sjećanju kao slatkica s megahitovima koje su pjevušili stari i mladi. Uspjeh s početaka karijere tako nikada nije ponovila.
 
 

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

 
Godina 2016. za pjevačicu je bila iznimno dobra na ljubavnom planu jer je tada upoznala sadašnjeg dečka, glumca, trenera i modela, 24-godišnjeg Sama Asgharija. Prezgodni Sam bio je glavna muška zvijezda u spotu za njezinu pjesmu "Slumber Party", a nakon snimanja nije gubio vrijeme, već joj je dao svoj broj.
 
 

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

 
"Trebalo mi je 5 mjeseci da ga nazovem jer sam broj našla u torbici. Pomislila sam kako je jako sladak. Jako, jako sladak", ispričala je njihove početke zaljubljena pjevačica kojoj je Sam sinoć bio pratnji na dodjeli Beauty nagrada u Los Angelesu, no par nije htio pozirati zajedno.
 
 
Pjevačica je na zelenom tepihu pokazala i bore, na što ne gledamo kao nešto loše jer dostojanstveno starenje nije nešto što se u Hollywoodu viđa svakoga dana.
 
 
Dapače, Britney nikada nije izgledala zadovoljnije, a sigurni smo kako Sam itekako pridonosi njezinoj sreći, kao i njezini sinovi od kojih se ne odvaja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara