Calvin Harris ima novu simpatiju ili više njih: Kome sve povrijeđeni DJ šalje poruke?

Calvin Harris ima novu simpatiju ili više njih: Kome sve povrijeđeni DJ šalje poruke?

Foto: Calvin Klein, Instagram, The Sun

NIJE dugo patio.

I dok se njegova bivša djevojka Taylor Swift doslovno ne odvaja od svog novog dečka, britanskog glumca Toma Hiddlestona, s kojim je trenutno na romantičnom odmoru u Italiji, Calvin Harris je davao javne izjave, poput onih kako je pjevačica izmanipulirala medije u svoju korist, dok on nije znao što se točno događa.Iako su prve glasine nakon prekida išle u smjeru toga kako je on nju ostavio, zbog nedostatka strasti, čini se kako je ipak Taylor bila ta koja je okončala jednogodišnju vezu, i to navodno telefonskim pozivom.

No, čini se kako je Calvin spreman krenuti dalje, jer navodno ima novu simpatiju. Radi se o 21-godišnjoj britanskoj reality zvijezdi Megan Rees, koja je od slavnog DJ-a mlađa čak 14 godina i naravno, plavuša je.Navodno se par dopisuje preko Instagrama, a pao je i dogovor da se uskoro vide na Otoku. No, lijepa Megan nije jedina, koja je privukla njegovu pažnju. U nekoliko dana, Calvin je počeo na Instagramu slijediti i Miss Velike Britanije, Mhairi Fergusson, manekenku Brandi Mare te jednu od natjecateljica izbora za Miss Universe, Aferditu Dreshaj.Naravno, to je učinio samo dan nakon što su objavljene prve slike Taylor i Toma, kako se ljube i grle na plaži, u blizini njezine vile.

No, upućeniji izvori tvrde kako Calvinu više nije nimalo stalo do Taylor, već je povrijeđen zbog toga što je počela petljati s Tomom, dok su oni još uvijek bili službeni par.Kako god bilo, vrijeme je da se ta sapunica završi, a sudeći prema ovome, čini se kako je nova na pomolu, a zove se "s kim će sve Calvin provesti vruće ljeto?"

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara