Četiri jednostavne ideje za punđe s kojima ćete biti stylish cijele sezone

Četiri jednostavne ideje za punđe s kojima ćete biti stylish cijele sezone

Foto: Instagram. Getty Images

BUDUĆI da temperature sve više rastu, sve više žena poseže za frizurama kojima će vezati kosu. Osim visokog repa i pletenica, uvijek su popularne i razne varijante punđi.

Mi vam stoga donosimo četiri punđe koje je toliko lagano napraviti da će svakome uspjeti.

1. Niska punđa

Za ovu punđu vam treba malo seruma za kosu kojim ćete je zagladiti. Nakon toga je najbolje da pomoću pegle ispeglate kosu i posebno korijen kose koji ćete ispeglati u smjeru u kojemu ćete taj pramen počešljati. Na četku nakon toga nanesite lak za kosu i počešljajte si kosu u niski rep. Nakon toga vežite rep gumicom, a na vrhove kose stavite još malo laka za kosu. Omotajte ih oko gumice u čvor i vrhove pričvrstite ukosnicama. 

2. Mokra punđa

Za ovaj look pripremite kosu kao i kod prethodne punđe. Dakle posušite je, stavite serum i ispeglajte korjenove kose. Potom uzmite pomadu za kosu i od korijena ka vrhu je rasporedite po kosi dok cijela kosa ne bude sjajna.

Potom kosu vežite u niski rep i odvojite kosu tako da imate gornji i donji dio kose u repu. Vežite ta dva dijela kose onako kako biste vezali vezice na cipelama, a vrhove pričvrstite ukosnicama.


3. Punđa pletenica

Za ovaj stil punđe koja će vam biti visoko na glavi najprije trebate posušiti kosu tako da korjenovima kose date volumen. To ćete postići ako sušite kosu tako da spustite glavu dolje i pustite kosu da visi suprotno od svog rasta. Pritom je sušite i tako ćete postići veći volumen.

Kad se kosa osuši, počešljajte je u visoki rep i vežite gumicom. Na kosu stavite blažu pomadu koja će samo zagladiti kosu i od repa ispletite čvrstu pletenicu. Zavežite gumicom kraj pletenice, omotajte je oko gumice za kosu, a kraj pričvrstite ukosnicama. Za kraj i dodatni sjaj stavite lak za kosu.


4. Punđa iz devedesetih

Za ovu punđu najprije odvojite nekoliko dugih pramenova koji će vam uokviriti lice. Na ostatak kose stavite sprej koji će joj dati teksturu i potom rukama skupite kosu i oblikujte je u punđu na vrhu glave.

Možete je omotati ili preplesti tako da punđa bude opuštenija, a učvrstiti je možete pomoću ukosnica.Uz pomoć ovih savjeta moći ćete imati stylish frizuru i po najvećim vrućinama.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara