Četiri modela torbica koje ćete viđati posvuda ove jeseni

Četiri modela torbica koje ćete viđati posvuda ove jeseni
Foto: Instagram

MODA je ove jeseni izrazito plodonosna. 

Kako ističe glavna urednica portala Who What Wear Hannah Almassi, ove su godine dizajneri osmislili više trendova no ikad prije. 

Kategorija ženskih torbica nije iznimka po tom pitanju s obzirom na to da su čak četiri modela stekla nevjerojatan kult popularnosti, a mi vam ih danas predstavljamo. 

Torbica s krznom

Ovaj model torbice ćete ili voljeti ili mrziti. Riječ je o novosti koju je u svijet mode na svojoj posljednjoj reviji donijela dizajnerska kuća Chanel, a koja u prvi plan na torbi stavlja meko ovčje krzno. High street trgovine su brzinom svjetlosti napravile replike ovog Chanelovog modela pa ih, ako vam se svide, možete pronaći po poprilično razumnim cijenama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imogen Horton (@imogenation_) on

Clutch torbica

Premda većinom clutch torbice služe kao "točka na i" večernjem outfitu, sada su vrlo poželjne i za nošenje tijekom dana. Dolaze u različitim modelima, a najpopularnije su one nalik na kožne vreće bez ručki koje je proslavila Bottega Veneta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romy Spector | Fashion Passion (@de_rococo) on

Minijaturna torbica

Sigurno su vam u pamćenju ostale nevjerojatno minijaturne torbice koje je na Tjednu mode u ožujku predstavio francuski brend Jacquemus. Njihova slava je itekako zaživjela, a njihovim su stopama krenuli i drugi poznati dizajneri koji su načinili svoje, malo veće, inačice ovih torbica u koje ipak stanu ključevi i kreditne kartice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on

Torbica strogog dizajna

Sve dame kojima je elegancija ključ dobrog ukusa bit će oduševljene činjenicom da su torbe strogog i krutog dizajna ponovo in i da se nose uz baš sve. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara