Četiri osobine muškarca koji će vam slomiti srce

Četiri osobine muškarca koji će vam slomiti srce
Foto: Instagram

POČETAK veze uvijek je zabavan i uzbudljiv.

Svijet se čini ljepšim mjestom, a vi na njemu ne pronalazite baš nijednu manu i vaša budućnost izgleda blistavo. No na početku veze svi se trude biti najbolja verzija sebe i vaš idealni muškarac može vrlo lako postati fatalni frajer koji će vam slomiti srce. Kako ne biste ostale povrijeđene, otkrijte koje osobine od početka ukazuju na njegovo loše ponašanje.

Prebrzo zbližavanje

Tek ste se upoznali, a on već želi znati svaki detalj o vašem životu, od toga kakve ste bile kao djevojčice, do popisa vaših bivših. No to ne znači i da je iskreno zainteresiran za vas, a najbolje ga odaje tempo kojim dijeli svoju intimu. Ako vas samo propitkuje, a o sebi ne govori ništa ili jako malo, onda tu nešto nikako ne štima.

Govori jedno, radi drugo

Ako njegova djela ne prate riječi, to je jasan znak da mu ne možete vjerovati. Primijetite li da frajer govori jedno, a radi drugo, bježite što dalje od njega jer sigurno će vas još puno puta u životu razočarati. 

Nepredvidiv je

Prvo vas je obasipao komplimentima i dizao u zvijezde, a onda dva dana uopće nije odgovorio na vaše poruke i pozive? Takvo ponašanje odaje muškarca na kojeg se ne možete osloniti i koji nije pouzdan kao partner jer ima velike šanse da vas povrijedi na razne načine.

Vaše tijelo ne reagira

Ponekad vam i vaše tijelo može poslati signale da on nije za vas. Neke reakcije ne možete kontrolirati, a osjetite li stezanje u grudima ili bilo kakvu drugu neugodnost svaki put kad ste s njim, to može biti vaš urođeni instinkt koji ukazuje na opasnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara