Četiri pokazatelja da vam je veza krenula krivim putem

Četiri pokazatelja da vam je veza krenula krivim putem

AKO ste se u posljednje vrijeme počele osjećati nesigurno i nezadovoljno u vezi, trebale biste pokušati otkriti uzrok tih negativnih osjećaja. Nakon preispitivanja sljedeće četiri stavke, doći ćete do zaključka možete li i želite li poraditi na vezi ili ste još uvijek zajedno samo zbog navike. 

Komunikacija i zajednički humor drastično su se smanjili

Ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspjeh bilo kojeg odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do obiteljskog. Ako primijetite da se u posljednje vrijeme ne smijete istim stvarima i da vam se priča svela na dogovaranje oko jela ili mjesta gdje ćete se naći, pokušajte sjesti i ozbiljno porazgovarati sa svojim partnerom. 

Vidite mu samo mane

Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvijek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom. Pokušajte se usredotočiti na sve vrline koje posjeduje i sjetite se zašto ste ušli u vezu s njim.

Uvijek ste spremne za svađu

Primijetite li da ste stalno mrzovoljne i nervozne i spremne na svađu s partnerom čak i oko sitnica, razmislite leži li tu neki dublji problem. 

Nemate vremena za zajedničke aktivnosti

Ne sjećate se kada ste posljednji put bili zajedno u kinu, kazalištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promijenilo i razgovarajte s partnerom o promjeni tog stanja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara